Ευγενία Τσουμάνη – Σπέντζα Βουλευτής Επικρατείας Νέας Δημοκρατίας  
βιογραφικό   δραστηριότητες       επικοινωνία
 
 
πολιτισμός & ιστορικό κέντρο

πολιτισμός & ιστορικό κέντρο

13/10/2011 - Υλοποίηση από το ΥΠΠΟΤ της επιχειρηματικής πρότασης Athens International Open-Air Film Festival

Από τις αρχές του 2009 εκκρεμεί στο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού πρωτότυπη επιχειρηματική πρόταση για τη διοργάνωση ετήσιου διεθνούς φεστιβάλ θερινού κινηματογράφου Αθήνας με τον τίτλο «Athens International Open-Air Film Festival» που θα ελάμβανε χώρα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.

 
περισσότερα  
11/10/2011 - Στέγαση υπηρεσιών του ΥΠΠΟΤ

Οι Κεντρικές και Περιφερειακές υπηρεσίες του ΥΠΠΟΤ στεγάζονται σε μια πληθώρα διαφορετικών κτιρίων, πολλά από τα οποία βρίσκονται σε αρκετή απόσταση το ένα από το άλλο με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των υπαλλήλων και του κοινού αλλά και την απαίτηση αυξημένων δαπανών για ενοίκια και συντήρηση.

 
περισσότερα  
3/8/2011 - Προβλήματα λειτουργίας του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου

Επανερχόμενη σε ερώτησή μου για το ίδιο θέμα (2/6/2011) και δεδομένου ότι δεν υπήρξε απάντηση επισημαίνω ότι το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο φαίνεται να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα

 
περισσότερα  
1/8/2011 - Διακοπή λειτουργίας των εκδοτηρίων του Μουσείου Ακρόπολης

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας για την επικείμενη απελευθέρωση του επαγγέλματος οι ιδιοκτήτες ταξί προέβησαν μεταξύ άλλων σε καταλήψεις εκδοτηρίων και εισόδων αρχαιολογικών χώρων ανά τη χώρα.

 
περισσότερα  
2/6/2011 - Υπολειτουργία του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου

Με δημοσίευμα ημερήσιας εφημερίδας επανήλθαν στη δημοσιότητα γνωστά προβλήματα λειτουργίας του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου.

 
περισσότερα  
21/2/2011 - Αναστολή λειτουργίας του Αμφι-θεάτρου

Το Αμφι-θέατρο είναι ένα από τα πλέον ιστορικά θέατρα της αθηναϊκής σκηνής που υπηρέτησε με συνέπεια ένα ρεπερτόριο μεγάλου κρατικού θεάτρου, ανέδειξε σημαντικά κείμενα της ελληνικής γραμματείας και συνεργάστηκε με σημαίνουσες καλλιτεχνικές προσωπικότητες των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών.  

 
περισσότερα  
11/2/2011 - Λειτουργία Αναπαυτηρίου Πικιώνη και παραβατικότητα στην περιοχή του Φιλοπάππου

Το Αναπαυτήριο Πικιώνη, γνωστό και ως καφετέρια Λουμπαρδιάρη είναι κηρυγμένο μνημείο σύγχρονης αρχιτεκτονικής από το 1996, προστατευόμενο από την UNESCO.

 
περισσότερα  
11/2/2011 - Πρόταση του Δήμου Αθηναίων για τη λειτουργία του Αναπαυτηρίου Πικιώνη

Σύμφωνα με ψήφισμα που ενέκρινε σε πρόσφατη συνεδρίασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζητά από το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού το διαχωρισμό της αποκατάστασης και συντήρησης του Αναπαυτηρίου (καφενείου) Πικιώνη στου Λουμπαρδιάρη από τη λειτουργία του ... 

 
περισσότερα  
10/2/2011 - Προβλήματα λειτουργίας του Βυζαντινού Μουσείου

Το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο είναι ένα από τα σημαντικότερα μουσεία διεθνώς για την τέχνη και τον πολιτισμό των βυζαντινών και μεταβυζαντινών χρόνων.

 
περισσότερα  
10/2/2011 - Ενδεχόμενη κατεδάφιση του θεάτρου Badminton

Σύμφωνα με δημοσίευση έγκυρου ειδησεογραφικού διαδικτυακού τόπου, το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής εξετάζει το ενδεχόμενο κατεδάφισης του θεάτρου Badminton στην περιοχή Γουδή ...

 
περισσότερα  
 
1 2
 
 
 
 
rss feed
Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future