Ευγενία Τσουμάνη – Σπέντζα Βουλευτής Επικρατείας Νέας Δημοκρατίας  
βιογραφικό   δραστηριότητες       επικοινωνία
 
 
κοινοβουλευτικός έλεγχος

κοινοβουλευτικός έλεγχος

21/2/2011 - Αναστολή λειτουργίας του Αμφι-θεάτρου

Το Αμφι-θέατρο είναι ένα από τα πλέον ιστορικά θέατρα της αθηναϊκής σκηνής που υπηρέτησε με συνέπεια ένα ρεπερτόριο μεγάλου κρατικού θεάτρου, ανέδειξε σημαντικά κείμενα της ελληνικής γραμματείας και συνεργάστηκε με σημαίνουσες καλλιτεχνικές προσωπικότητες των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών.  

 
περισσότερα  
18/2/2011 - Συζήτηση επίκαιρης επερώτησης σχετικά με την αναποτελεσματικότητα του ΕΣΠΑ για την καταπολέμηση της ανεργίας

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, κύριοι Υπουργοί, η σημερινή συζήτηση γίνεται εν μέσω μιας ραγδαίας αύξησης της ανεργίας, η οποία τον Νοέμβριο του 2010 εκτινάχθηκε στο 14% με τη γυναικεία ειδικότερα ανεργία να έχει φτάσει στο 17%.

Δείτε το σχετικό video

 
περισσότερα  
16/2/2011 - Μέριμνα για τις μονογονεϊκές οικογένειες

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, οι μονογονεϊκές οικογένειες αυξάνονται δραματικά: στην Ελλάδα υπάρχουν περισσότερες από 351.000, 82% εκ των οποίων έχουν αρχηγό γυναίκα.

 
περισσότερα  
16/2/2011 - Πτώση της επισκεψιμότητας σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς Χώρους

Σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας το διάστημα Ιανουαρίου - Οκτωβρίου 2010 σημειώθηκε μείωση των επισκεπτών στα μουσεία (-11%) και τους αρχαιολογικούς χώρους (- 7,1%) σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2009.

 
περισσότερα  
11/2/2011 - Πρόταση του Δήμου Αθηναίων για τη λειτουργία του Αναπαυτηρίου Πικιώνη

Σύμφωνα με ψήφισμα που ενέκρινε σε πρόσφατη συνεδρίασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζητά από το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού το διαχωρισμό της αποκατάστασης και συντήρησης του Αναπαυτηρίου (καφενείου) Πικιώνη στου Λουμπαρδιάρη από τη λειτουργία του ... 

 
περισσότερα  
11/2/2011 - Λειτουργία Αναπαυτηρίου Πικιώνη και παραβατικότητα στην περιοχή του Φιλοπάππου

Το Αναπαυτήριο Πικιώνη, γνωστό και ως καφετέρια Λουμπαρδιάρη είναι κηρυγμένο μνημείο σύγχρονης αρχιτεκτονικής από το 1996, προστατευόμενο από την UNESCO.

 
περισσότερα  
11/2/2011 - Συνεργασία Πολιτείας - Κοινωνικών Εταίρων για την Ισότητα στην Απασχόληση

Όπως είναι γνωστό η γυναικεία απασχόληση και οι συνθήκες και όροι εργασίας των γυναικών στον ιδιωτικό τομέα παρουσιάζουν σοβαρά ελλείμματα.

 
περισσότερα  
11/2/2011 - Ευρωπαϊκό Έτος Εθελοντισμoύ 2011

Σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το έτος 2011 ανακηρύχθηκε «Ευρωπαϊκό Έτος Εθελοντικών Δραστηριοτήτων που προωθούν την ενεργό συμμετοχή του πολίτη» ...

 
περισσότερα  
10/2/2011 - Προβλήματα λειτουργίας του Βυζαντινού Μουσείου

Το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο είναι ένα από τα σημαντικότερα μουσεία διεθνώς για την τέχνη και τον πολιτισμό των βυζαντινών και μεταβυζαντινών χρόνων.

 
περισσότερα  
10/2/2011 - Ενδεχόμενη κατεδάφιση του θεάτρου Badminton

Σύμφωνα με δημοσίευση έγκυρου ειδησεογραφικού διαδικτυακού τόπου, το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής εξετάζει το ενδεχόμενο κατεδάφισης του θεάτρου Badminton στην περιοχή Γουδή ...

 
περισσότερα  
 
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 
 
 
 
rss feed
Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future