Ευγενία Τσουμάνη – Σπέντζα Βουλευτής Επικρατείας Νέας Δημοκρατίας  
βιογραφικό   δραστηριότητες       επικοινωνία
 
 
δελτία Τύπου

δελτία Τύπου

19/5/2010 - Προτεραιότητα οι πολιτικές για την ενίσχυση της θέσης των γυναικών στην αγορά εργασίας και την εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής

Τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τη στήριξη των εργαζόμενων γυναικών και τη συμφιλίωση οικογένειας και εργασίας είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας κα Ευγενία Τσουμάνη-Σπέντζα σε εκδήλωση που οργάνωσε η ΝΟΔΕ Γυναικών Β. Αττικής την Τετάρτη 19 Μαΐου στο Καπανδρίτι.

 
περισσότερα  
28/4/2010 - Η κυβέρνηση να εφαρμόσει το πρόγραμμα σταθερότητας και να λάβει αναπτυξιακά μέτρα

Η βουλευτής Επικρατείας κα Ευγενία Τσουμάνη-Σπέντζα εκπροσώπησε τη Νέα Δημοκρατία στην 4η συνάντηση του Club 27 που διεξήχθη στο Παρίσι την Τέταρτη 28 Απριλίου. Τη συνάντηση απασχόλησαν η τρέχουσα οικονομική κρίση, οι πολιτικές ισότητας μεταξύ γυναικών και ανδρών και η κοινή αγροτική πολιτική.  

 
περισσότερα  
15/4/2010 - Χωριστά η εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης για τον κάθε σύζυγο

Χωριστά για τον κάθε σύζυγο θα γίνεται η εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης για τους έγγαμους, σύμφωνα με τροποποίηση που επέφερε το Υπουργείο Οικονομικών στο φορολογικό νομοσχέδιο. Το σχετικό αίτημα είχε θέσει η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας κα Ευγενία Τσουμάνη-Σπέντζα στην ομιλία της κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του σχεδίου νόμου για την αποκατάσταση της φορολογικής δικαιοσύνης και την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής. 

 
περισσότερα  
14/4/2010 - Να προωθηθεί διάταξη για την υποβολή χωριστής φορολογικής δήλωσης από τον κάθε σύζυγο

" Είναι πλέον καιρός να προωθήσουμε μία σύγχρονη διάταξη βάσει της οποίας κάθε σύζυγος θα υποβάλλει χωριστή φορολογική δήλωση, οι δε εκπτώσεις και επιστροφές θα γίνονται αυτοτελώς στον καθένα ".

 
περισσότερα  
23/3/2010 - Κακές οι συνθήκες διαβίωσης των ανηλίκων κρατουμένων

Το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνας επισκέφθηκε την Τρίτη 23 Μαρτίου 2010 η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας κα Ευγενία Τσουμάνη - Σπέντζα ως μέλος αντιπροσωπείας της Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Βουλής.

 
περισσότερα  
12/3/2010 - Πολιτική, κοινωνική και αναπτυξιακή η σημασία της κοινωνικής οικονομίας

Την πολιτική, κοινωνική και αναπτυξιακή σημασία της κοινωνικής οικονομίας ανέπτυξε η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας κα Ευγενία Τσουμάνη - Σπέντζα στο πλαίσιο ημερίδας με θέμα "Η ευρωπαϊκή κοινωνική οικονομία σήμερα" που οργάνωσε η Ομοσπονδία Αυτοδιαχειριζόμενων Ταμείων Υγείας Ελλάδος την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010.

 
περισσότερα  
23/2/2010 - Πιο ευάλωτες στις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής οι γυναίκες

Η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας κα Ευγενία Τσουμάνη-Σπέντζα εκπροσώπησε τη Βουλή των Ελλήνων στη φετινή Ευρωμεσογειακή Διάσκεψη με θέμα «Γυναίκες Κοινοβουλευτικοί ως ενεργά μέλη της αλλαγής» που διεξήχθη στο Κάιρο από τις 20 έως τις 22 Φεβρουαρίου.

 
περισσότερα  
21/1/2010 - Να εισπραχθούν οι θεσμοθετημένοι πόροι του Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής
Η Επίκαιρη Ερώτηση της βουλευτού Επικρατείας της ΝΔ κ. Ευγενίας Τσουμάνη-Σπέντζα σχετικά με το Εθνικό Ταμείο Κοινωνικής Συνοχής και την αξιοποίηση των θεσμοθετημένων πόρων του συζητήθηκε σήμερα στη Βουλή.  
 
περισσότερα  
6/12/2009 - Το Εθνικό Ταμείο Κοινωνικής Συνοχής έθετε τις βάσεις για μία οργανωμένη αντιμετώπιση του προβλήματος της φτώχειας

Η διαφαινόμενη κατάργηση του Εθνικού Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής και η κατάληξη των θεσμοθετημένων πόρων του Ταμείου ήταν το θέμα ερώτησης που κατέθεσε η Βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας κα Ευγενία Τσουμάνη-Σπέντζα.

 
περισσότερα  
3/12/2009 - Ατυχής η μεταφορά της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων από το Υπουργείο Εσωτερικών στο Υπουργείο Δικαιοσύνης

Συζητήθηκε σήμερα στη Βουλή η Επίκαιρη Ερώτηση της βουλευτού Επικρατείας της ΝΔ κ. Ευγενίας Τσουμάνη-Σπέντζα σχετικά με τη μεταφορά της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων από το Υπουργείο Εσωτερικών στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καθώς και τη συνέχεια της υλοποίησης των έργων του ΕΣΠΑ για την προώθηση της ισότητας.

 
περισσότερα  
 
1 2 3 4 5
 
 
 
 
rss feed
Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future