Ευγενία Τσουμάνη – Σπέντζα Βουλευτής Επικρατείας Νέας Δημοκρατίας  
βιογραφικό   δραστηριότητες       επικοινωνία
 
 
δελτία Τύπου

δελτία Τύπου

17/1/2011 - Κάθε πολίτης πρέπει να εκφράζει ελεύθερα και χωρίς το φόβο της δίωξης την πολιτική του άποψη

Σχετικά με αναφορές του Τύπου στην απόρριψη από την Ολομέλεια της Βουλής του αιτήματος για άρση της ασυλίας μου θεωρώ αναγκαίο να επισημάνω τα εξής:

 
περισσότερα  
13/1/2011 - Αναπληρώτρια Υπεύθυνη του Τομέα Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας η Ευγενία Τσουμάνη - Σπέντζα

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά η Ευγενία Τσουμάνη - Σπέντζα ορίστηκε Αναπληρώτρια Υπεύθυνη του Τομέα Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας, με Υπεύθυνο του Τομέα τον βουλευτή Λακωνίας κ. Θανάση Δαβάκη. 

 
περισσότερα  
3/12/2010 - Η Ευγενία Τσουμάνη - Σπέντζα στον εορτασμό της Παγκόσμιας και Εθνικής Ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία

Η βουλευτής Επικρατείας κα Ευγενία Τσουμάνη-Σπέντζα εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στις  εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας και Εθνικής Ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Συντάγματος με τη συμμετοχή φορέων και μελών του αναπηρικού κινήματος από όλη την Ελλάδα. 

 
περισσότερα  
25/11/2010 - Αναγκαία για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών η συνεργασία των ενδιαφερομένων μερών

Η βουλευτής Επικρατείας κα Ευγενία Τσουμάνη-Σπέντζα πραγματοποίησε ομιλία ως κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στην ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής με θέμα «Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών - Διεθνής Ημέρα Ευαισθητοποίησης και Κινητοποίησης».

 
περισσότερα  
25/11/2010 - Στον αέρα οι μεταβατικές διατάξεις για την εξίσωση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης

Κατά την ομιλία της στην Ολομέλεια της Βουλής η κα Ευγενία Τσουμάνη-Σπέντζα, εισηγήτρια της Νέας Δημοκρατίας στο σχέδιο νόμου για τη «ίση μεταχείριση των φύλων και ίσες ευκαιρίες στην εργασία», χαρακτήρισε τη νομοθεσία για την ισότητα των φύλων σημαντικό εργαλείο για την ενίσχυση της θέσης των γυναικών και αναφέρθηκε στις καινοτομίες του Ν.3488/2006 που αποτελεί τη βάση του νέου νομοσχεδίου.

 
περισσότερα  
27/9/2010 - Μακρύς ο δρόμος για την ίση εκπροσώπηση ανδρών - γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας κα Ευγενία Τσουμάνη-Σπέντζα συμμετείχε ως ομιλήτρια στην ημερίδα που διοργάνωσε η Νομαρχία Αθηνών σε συνεργασία με το Δίκτυο Αιρετών Γυναικών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον Πολιτικό Σύνδεσμο Γυναικών με θέμα την ενδυνάμωση της συμμετοχής των γυναικών στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου.

 
περισσότερα  
8/9/2010 - Ενημερωτική επίσκεψη στο Νοσοκομείο ''Ευαγγελισμός''

Η βουλευτής Επικρατείας κα Ευγενία Τσουμάνη - Σπέντζα μετείχε σε κλιμάκιο βουλευτών του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας που επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» κατόπιν εντολής του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να ενημερωθούν για τα προβλήματα του Νοσοκομείου.

 
περισσότερα  
3/9/2010 - Δομημένος αποπροσανατολισμός, Δομημένοι εκβιασμοί, Δομημένα ψεύδη
Παρατίθεται η σχετική ανακοίνωση των μελών της Επιτροπής κ.κ. Ευγενίας Τσουμάνη-Σπέντζα, Νικόλαου Νικολόπουλου, Προκόπη Παυλόπουλου, Νικόλαου Παναγιωτόπουλου και Κων/νου Κόλλια κατά την αποχώρησή τους.
 
περισσότερα  
30/8/2010 - Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Επίσκεψη στο Φανάρι πραγματοποίησε η κα Ευγενία Τσουμάνη-Σπέντζα στο πλαίσιο της οποίας έγινε δεκτή από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις σε μια σειρά θέματα.

 
περισσότερα  
3/6/2010 - Περισσότερο ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα πρέπει να αποκτήσει η κοινωνική ευθύνη των επιχειρήσεων

Με την απονομή του βραβείου στην κατηγορία «Καλύτερος Απολογισμός στα Θέματα Εργασιακών Συνθηκών και Πρακτικών» η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας κα Ευγενία Τσουμάνη-Σπέντζα ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στο θεσμό των Βραβείων Βιώσιμης Ανάπτυξης. Στόχος του θεσμού είναι μέσα από την προαγωγή των θετικών παραδειγμάτων να παρακινήσει τις επιχειρήσεις να δεσμευθούν σε ένα άλλο τρόπο αντιμετώπισης της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Κοινωνικής Συνοχής.

 
περισσότερα  
 
1 2 3 4 5
 
 
 
 
rss feed
Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future