Ευγενία Τσουμάνη – Σπέντζα Βουλευτής Επικρατείας Νέας Δημοκρατίας  
βιογραφικό   δραστηριότητες       επικοινωνία
 
 
δελτία Τύπου

δελτία Τύπου

 
13/3/2012 - Σώμα αστυνομικών για τον έλεγχο σε Μετρό και Ηλεκτρικό

Πρόταση της Ευγενίας Τσουμάνη με επιστολή προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να συγκροτηθεί σώμα ειδικών φρουρών της ΕΛ.ΑΣ. για τον έλεγχο στους σταθμούς του Μετρό και του Ηλεκτρικού

 
περισσότερα  
14/2/2012 - Να δημιουργήσουμε ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας

«Η Νέα Δημοκρατία έχει την πολιτική βούληση αλλά και το χρέος να δημιουργήσει ένα δίχτυ προστασίας για όσους είναι αντιμέτωποι με την πραγματικότητα ή την απειλή της κοινωνικής περιθωριοποίησης»

 
περισσότερα  
31/1/2012 - Υπεύθυνος ο κ. Γερουλάνος για το κλείσιμο του Απλού Θεάτρου

Ο κ. Γερουλάνος οφείλει να αναλογιστεί την ευθύνη του για την έκλειψη από την πολιτιστική ζωή της Αθήνας εστιών εναλλακτικής θεατρικής αναζήτησης με διεθνή αναγνώριση. Στην κατεύθυνση αυτή οφείλει να καλέσει τώρα τους καλλιτεχνικούς αυτούς φορείς σε διάλογο διερευνώντας τη δυνατότητα επανέναρξης της λειτουργίας των θεάτρων.  

 
περισσότερα  
12/1/2012 - Να αφήσει η Κυβέρνηση τους κοινωνικούς εταίρους να συναποφασίσουν
Οι εκπρόσωποι της Τρόικα θα πρέπει να δώσουν πειστικές εξηγήσεις για την απαίτησή τους στη σύνδεση του μισθολογικού κόστους με το επίπεδο ανταγωνιστικότητας που σε ό,τι αφορά τη χώρα μας είναι τεχνοκρατικά ελλειμματική, πολιτικά αναποτελεσματική και κοινωνικά εγκληματική.  
 
περισσότερα  
20/7/2011 - Βελτιώνονται οι προϋποθέσεις της σύνταξης σε διαζευγμένες/ους

Βελτιώνονται οι προϋποθέσεις χορήγησης της σύνταξης που δικαιούνται διαζευγμένες/οι σε συνέχεια αιτήματος που είχε υποβάλει προ μηνών στον αρμόδιο Υπουργό Εργασίας η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας κα Ευγενία Τσουμάνη - Σπέντζα και εντάχθηκε ως διάταξη στο σχέδιο νόμου για την «Αναμόρφωση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, ρυθμίσεις θεμάτων κοινωνικής ασφάλισης και άλλες διατάξεις» στο οποίο η κα Τσουμάνη ήταν εισηγήτρια της μείζονος αντιπολίτευσης.  

 
περισσότερα  
9/6/2011 - Η Ευγενία Τσουμάνη μιλά για την κοινωνική πλευρά της κρίσης σε εκδηλώσεις των ΔΗΜ.Τ.Ο. Κολωνακίου και Κολωνού

Την κοινωνική πλευρά της οικονομικής κρίσης και τις σχετικές προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας ανέπτυξε η Ευγενία Τσουμάνη - Σπέντζα σε εκδηλώσεις που οργάνωσαν οι ΔΗΜ.Τ.Ο. Κολωνακίου και Κολωνού.

 
περισσότερα  
30/5/2011 - Να μη χαθούν πόροι για τα έργα πολιτισμού στα Ιωάννινα

Η Αναπληρώτρια Υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Επικρατείας, κα Ευγενία Τσουμάνη - Σπέντζα συμμετείχε κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Τομέα Πολιτισμού της ΝΟ.Δ.Ε. Ιωαννίνων σε επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους του Νομού το Σάββατο 28 Μαΐου.

 
περισσότερα  
16/5/2011 - Πυλώνας της Κοινωνικής Συνοχής οι ΜΚΟ

Την ανάγκη οριζόντιων παρεμβάσεων σε όλες τις δημόσιες πολιτικές αλλά και την ανάγκη συμβολής της Πολιτείας στον κρίσιμο ρόλο των ΜΚΟ για την αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού εστίασε η Ευγενία Ταουμάνη - Σπέντζα σε χαιρετισμό της στην εκδήλωση της Κίνησης Πολιτών για μια Ανοιχτή Κοινωνία με θέμα την Κοινωνική Συνοχή και Αλληλεγγύη.

 
περισσότερα  
14/3/2011 - Εξέχον παράδειγμα επιστημονικής και κοινωνικής προσφοράς το έργο της Άννας Μπενάκη - Ψαρούδα

Την επιστημονική και πολιτική δράση της κας Άννας Μπενάκη - Ψαρούδα είχε την τιμή να παρουσιάσει η Ευγενία Τσουμάνη σε εκδήλωση που οργάνωσε η Σοροπτιμιστική Ένωση Ελλάδας στο Μέγαρο Αρβανίτη προς τιμήν της Ακαδημαϊκού και πρώην Προέδρου της Βουλής.

 
περισσότερα  
4/3/2011 - Αναγκαίες οι διευκρινίσεις σχετικά με την περικοπή στην καταβολή των επιδομάτων ανεργίας

Για τη θέση του Ευρωπαίου Επιτρόπου αρμόδιου σε θέματα κοινωνικών θεμάτων κ. Laszlo Andor για τη μείωση των επιδομάτων ανεργίας ζήτησε να ενημερωθεί η βουλευτής Επικρατείας κα Ευγενία Τσουμάνη - Σπέντζα που εκπροσώπησε τη Νέα Δημοκρατία κατά την παρουσία του κ. Andor στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Κοινωνικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής.  

 
περισσότερα  
 
1 2 3 4 5
 
 
 
 
rss feed
Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future