Ευγενία Τσουμάνη – Σπέντζα Βουλευτής Επικρατείας Νέας Δημοκρατίας  
βιογραφικό   δραστηριότητες       επικοινωνία
 
 

1/7/2013 - ''Παράταξη κοινωνικής ευθύνης η ΝΔ''

Την ανάγκη μιας σειράς ξεκάθαρων πολιτικών κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης υπογράμμισε η γραμματέας του τομέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ Ευγενία Τσουμάνη- Σπέντζα κατά την παρέμβασή της στην Ολομέλεια του Συνεδρίου .

Τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη της κοινωνικής ευθύνης και ότι οι κυβερνήσεις της Ν.Δ. εξασφάλισαν διαχρονικά μια σειρά κοινωνικών πολιτικών στήριξης του πολίτη, της οικογένειας, των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, χωρίς απαραίτητα να έχει αναγνωριστεί από την κοινωνία αυτή η προσφορά, αφού διαχρονικά η κοινωνική ευαισθησία πιστώνεται στην αριστερά.

"Είναι η ώρα της εμπέδωσης στη συνείδηση των πολιτών της ουσίας του Κοινωνικού Φιλελευθερισμού που υπηρετεί η παράταξή μας. Οι πολιτικές μας πρέπει να είναι ευδιάκριτες και να υπάρχει σταθερή στήριξη και διάχυση αυτού του έργου" τόνισε. Πρότεινε μάλιστα την δημιουργία τομέων αλληλεγγύης στις περιφερειακές οργανώσεις του κόμματος (ΝΟΔΕ) και ανέλαβε την ευθύνη εκπαίδευσης των αρμόδιων στελεχών. Τέλος διατύπωσε την πίστη της στην αξία και την συμβολή των νέων στηρίζοντας έτσι και την μετάβαση της ευθύνης του κόμματος σε άξιο στέλεχος της ηγεσίας της νεολαίας.
 
             
  πίσω
             
Αφήστε το δικό σας σχόλιο
*Όνομα:  
*E-mail:  
*Σχόλιο:  
 
     
   
 
     
     
 
 
 
rss feed
Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future