Ευγενία Τσουμάνη – Σπέντζα Βουλευτής Επικρατείας Νέας Δημοκρατίας  
βιογραφικό   δραστηριότητες       επικοινωνία
 
 

20/12/2012 - "Αλληλέγγυα στην κοινωνία η Νέα Δημοκρατία"

Η Γραμματέας Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας κα Ευγενία Τσουμάνη-Σπέντζα, με αφορμή τις ημέρες των εορτών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Οι ημέρες των Χριστουγέννων και του Νέου έτους αποτελούν πηγή χαράς και συγκίνησης που ο τόπος μας και οι άνθρωποι παραδοσιακά βιώνουν  για εκατοντάδες χρόνια.

Τα Χριστούγεννα συμβολίζουν την αναγέννηση και τη σωτηρία του ανθρώπου αλλά κυρίως μας εμπνέουν το αίσθημα της αλληλεγγύης και της δωρεάς!

Η Γραμματεία Κοινωνικής Συνοχής & Αλληλεγγύης της Ν.Δ. θεωρεί χρέος να ενημερώσει και να κινητοποιήσει δυνάμεις με σκοπό την υποστήριξη και την αλληλεγγύη προς συνανθρώπους μας που αυτή τη δύσκολη περίοδο πάσχουν και έχουν ανάγκη για την φροντίδα μας. Ιδιαίτερο βάρος δίνουμε στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού όπως τα παιδιά, οι ανάπηροι, οι γυναίκες με ειδικά προβλήματα που υφίστανται πολλαπλές διακρίσεις. Αυτό μας υποδεικνύουν  και η Παγκόσμια Ημέρα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα καθώς και η Παγκόσμια Ημέρα για το Παιδί που γιορτάσθηκαν πρόσφατα.

Η Ν.Δ. θα σταθεί και τώρα ακόμη περισσότερο αλληλέγγυα στην κοινωνία και έχει ήδη θέσει σε πολιτική προτεραιότητα τον στόχο της κοινωνικής συνοχής.

Έτσι τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει πρόγραμμα επισκέψεων και προσφοράς  σε φορείς που έχουν ανάγκη».

 
             
  πίσω
             
Αφήστε το δικό σας σχόλιο
*Όνομα:  
*E-mail:  
*Σχόλιο:  
 
     
   
 
     
     
 
 
 
rss feed
Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future