Ευγενία Τσουμάνη – Σπέντζα Βουλευτής Επικρατείας Νέας Δημοκρατίας  
βιογραφικό   δραστηριότητες       επικοινωνία
 
 

δραστηριότητες

2/11/2011 - Συνέντευξη Ευγενίας Τσουμάνη - Σπέντζα

Την εκλογή Κυβέρνησης που θα έχει την πολιτική βούληση να εφαρμόσει όλες τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας ζήτησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δημοφιλές ιταλικό οικονομικό portal ''Linkiesta''.

Διαβάστε τη συνέντευξη όπως δημοσιεύθηκε στο linkiesta.it.

 
περισσότερα  
31/10/2011 - Καθολική εξαίρεση της προσμέτρησης υποχρεωτικής ασφάλισης ως πλασματικού χρόνου

Σύμφωνα με την παρ. 6 του άρθρου 40 του Ν. 3996/2011 ο συνολικός αναγνωριζόμενος χρόνος που συνυπολογίζεται ή αναγνωρίζεται για θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος δε μπορεί να υπερβεί τα επτά έτη, συνυπολογιζομένου και κάθε άλλου πλασματικού ή πραγματικού χρόνου που έχει αναγνωριστεί με βάση άλλες διατάξεις ή αποφάσεις Δ.Σ. ασφαλιστικών οργανισμών.

 
περισσότερα  
26/10/2011 - Βουλιάζουμε

Με το πολυνομοσχέδιο η Κυβέρνηση εξακολουθεί να «πετάει από το παράθυρο» ευκαιρίες για αναγκαίες μεταρρυθμίσεις.

 
περισσότερα  
26/10/2011 - Ενοποίηση Εφορειών Αρχαιοτήτων

Στο πλαίσιο του σχεδίου για το Νέο Οργανισμό του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού προβλέπεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η ενοποίηση των Εφορειών Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων και των Εφορειών Βυζαντινών Αρχαιοτήτων σε Ενιαίες Εφορείες.  

 
περισσότερα  
13/10/2011 - Υποβαθμίζεται η πρωτοβάθμια κοινωνική φροντίδα

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ουδείς αμφιβάλλει ότι το σύστημα κοινωνικής φροντίδας στη χώρα μας πάσχει από όλα τα αρνητικά του κρατισμού, πράγμα που καθιστά αναγκαία την αναδιοργάνωσή του.

Δείτε το σχετικό video

 
περισσότερα  
13/10/2011 - Πρόβλημα οικονομικής βιωσιμότητας Προνοιακών Φορέων

Η οξεία δημοσιονομική προσαρμογή και η συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους έχει περιορίσει παροχές και υπηρεσίες προς το σύνολο του πληθυσμού αλλά πλήττει ιδιαίτερα ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού όπως τα άτομα με βαριές αναπηρίες.

 
περισσότερα  
13/10/2011 - Υλοποίηση από το ΥΠΠΟΤ της επιχειρηματικής πρότασης Athens International Open-Air Film Festival

Από τις αρχές του 2009 εκκρεμεί στο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού πρωτότυπη επιχειρηματική πρόταση για τη διοργάνωση ετήσιου διεθνούς φεστιβάλ θερινού κινηματογράφου Αθήνας με τον τίτλο «Athens International Open-Air Film Festival» που θα ελάμβανε χώρα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.

 
περισσότερα  
11/10/2011 - Μετακίνηση υπαλλήλων του ΥΠΠΟΤ

Με πρόφαση το έργο «Διοικητική Μεταρρύθμιση» μετακινούνται υπάλληλοι Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου - τοποθετημένοι κατά το παρελθόν με απόφαση οικείων Υπηρεσιακών Συμβουλίων - και καλούνται να προσφέρουν υπηρεσία σε άλλες θέσεις με νέα απόφαση Υπηρεσιακού Συμβουλίου.

 
περισσότερα  
11/10/2011 - Προβλήματα λειτουργίας του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων

Συμπτώματα εγκατάλειψης εμφανίζει τους τελευταίους μήνες το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων (ΤΑΠΑ) του ΥΠΠΟΤ.

 
περισσότερα  
11/10/2011 - Στέγαση υπηρεσιών του ΥΠΠΟΤ

Οι Κεντρικές και Περιφερειακές υπηρεσίες του ΥΠΠΟΤ στεγάζονται σε μια πληθώρα διαφορετικών κτιρίων, πολλά από τα οποία βρίσκονται σε αρκετή απόσταση το ένα από το άλλο με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των υπαλλήλων και του κοινού αλλά και την απαίτηση αυξημένων δαπανών για ενοίκια και συντήρηση.

 
περισσότερα  
 
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 
 
 
 
rss feed
Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future