Ευγενία Τσουμάνη – Σπέντζα Βουλευτής Επικρατείας Νέας Δημοκρατίας  
βιογραφικό   δραστηριότητες       επικοινωνία
 
 

δραστηριότητες

1/3/2012 - Χρειάζεται συνολική αναμόρφωση του συστήματος απονομής δικαιοσύνης
Αποτελεί ερώτημα εάν το σύνολο των καινοτόμων παρεμβάσεων εξυπηρετεί την ασφάλεια δικαίου

Δείτε το σχετικό video
 
περισσότερα  
29/2/2012 - Καθορισμός τροφείου για τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης

Η έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης με την ποια θα καθορίζεται το ύψους του νοσηλείου/τροφείου για τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης αναμένεται ακόμη.

 
περισσότερα  
 
29/2/2012 - Ελάφρυνση δανειακών υποχρεώσεων νοικοκυριών και επιχειρήσεων

Η ελάφρυνση των δανειακών αναγκών νοικοκυριών και επιχειρήσεων είναι αναγκαία για τη διευκόλυνση της εξυπηρέτησής τους δεδομένης της συνεχούς συρρίκνωσης των εισοδημάτων και των αλλεπάλληλων - άμεσων και έμμεσων - φορολογικών επιβαρύνσεων.

 
περισσότερα  
15/2/2012 - Πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της φτώχειας σε όλους τους τομείς πολιτικής

Ένα πλέγμα κοινωνικής προστασίας πρέπει να ειδωθεί ως αναγκαίο κομμάτι μιας εθνικής αναπτυξιακής στρατηγικής που θα διασφαλίζει και κοινωνική συνοχή και ίσες ευκαιρίες για όλους.

 
περισσότερα  
14/2/2012 - Να δημιουργήσουμε ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας

«Η Νέα Δημοκρατία έχει την πολιτική βούληση αλλά και το χρέος να δημιουργήσει ένα δίχτυ προστασίας για όσους είναι αντιμέτωποι με την πραγματικότητα ή την απειλή της κοινωνικής περιθωριοποίησης»

 
περισσότερα  
4/2/2012 - Διαπραγμάτευση για την εθνική επιβίωση

Γι’ αυτό, αυτές τις ώρες όπου η απόσταση μεταξύ της εθνικής επιβίωσης και της εθνικής εξαθλίωσης είναι πιο μικρή παρά ποτέ χρειάζεται επιτέλους εθνική διαπραγμάτευση, πειστική, σοβαρή και σθεναρή!

 
περισσότερα  
2/2/2012 - Αναστολή λειτουργίας του Απλού Θεάτρου

Η δυστοκία στην επιχορήγηση θεατρικών οργανισμών ασφαλώς δεν είναι άσχετη με την απουσία ενός αποτελεσματικού συστήματος για την έγκαιρη και αξιοκρατική κατανομή των επιχορηγήσεων.

 
περισσότερα  
1/2/2012 - Η πιο μεγάλη μάχη

«Μα τι νόημα έχει να μείνουμε στην Ευρώπη όταν το αντίτιμο είναι τόσο βαρύ;» αντιτείνουν αρκετοί. Όμως δεν υπάρχει λύση δίχως κόστος. Όσοι σκέφτονται «ηρωικές» εξόδους δεν μπορούν ή δεν θέλουν να συλλογιστούν το ανυπολόγιστο κόστος μιαςεπιστροφής στη δραχμή.

 
περισσότερα  
31/1/2012 - Τελευταία ευκαιρία για το κέντρο της Αθήνας

Η ανάταξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας στο κέντρο της Αθήνας θα εξαρτηθεί από την εφαρμογή οριζόντιων πολιτικών αλλά και από πρόσθετες δράσεις σύμφωνα με τα οικονομικά, χωροταξικά, δημογραφικά και πολιτιστικά δεδομένα της περιοχής.

 
περισσότερα  
31/1/2012 - Υπεύθυνος ο κ. Γερουλάνος για το κλείσιμο του Απλού Θεάτρου

Ο κ. Γερουλάνος οφείλει να αναλογιστεί την ευθύνη του για την έκλειψη από την πολιτιστική ζωή της Αθήνας εστιών εναλλακτικής θεατρικής αναζήτησης με διεθνή αναγνώριση. Στην κατεύθυνση αυτή οφείλει να καλέσει τώρα τους καλλιτεχνικούς αυτούς φορείς σε διάλογο διερευνώντας τη δυνατότητα επανέναρξης της λειτουργίας των θεάτρων.  

 
περισσότερα  
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
 
 
 
rss feed
Κατασκευή Ιστοσελίδων Web Future